mypos.ro  vă oferă patru modalități de plată:

  1. Plata la livrare - ramburs (valoarea comenzii nu va depăși 5.000,00 lei)
  2. Transfer bancar - ordin de plată
  3. Plata cu cardul bancar
  4. Direct la sediul firmei noastre

1. Plata la livrare – Ramburs

Comanda se achită reprezentantului firmei de curierat rapid FAN COURIER EXPRESS SRL în momentul livrării coletului. Este denumită plata ramburs. Plata se face în Lei și reprezintă contravaloarea produselor comandate, inclusiv plata transportului.

2. Transfer bancar - Ordin de Plată

Plata prin ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de SOLUTIONS CENTER SRL după confirmarea telefonică a comenzii cu un consultant de vânzări mypos.ro. Originalul facturii îl veți regăsi în colet cu produsul comandat.

Livrarea mărfii se face după confirmarea plății în contul de mai jos a proformei emise: 

Nume firmă: SOLUTIONS CENTER SRL 
Cont lei: RO03-BITR-0014-1007-5047-RO01 
Banca: Veneto Banca - Constanța
Cod unic înregistrare: RO17007933

Plata se face în Lei și reprezintă contravaloarea produselor comandate, inclusiv plata transportului.

3. Plata cu cardul bancar prin PayU (www.payu.ro)

Puteți efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnatura dumeaneavoastră (in funcție de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o aveți in cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. 

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele GECAD ePAYMENT. MyPOS.ro nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră. Plata se face în Lei și reprezintă contravaloarea produselor comandate, inclusiv plata transportului.

4. Plata direct la sediul firmei noastre

Clienții din Constanța sunt invitați la punctul de lucru al SOLUTIONS CENTER SRL ( Constanța, Str. Ion Adam, Nr. 22), între orele 12:00 - 17:00 (Luni - Vineri), pentru a ridica produsele. Plata se face în Lei și reprezintă contravaloarea produselor comandate.