Despre noi

Acum reinventăm o întreagă industrie.

Convinși deja că ceilalți furnizori de software încă nu au înțeles pe deplin cerințele clienților, am construit platforma myPOS bazată pe tehnologia Hybrid-Cloud, conduși de credința puternică că afacerile din domeniul Hospitality & Retail merită un software de calitate, inteligent, ușor de utilizat și frumos proiectat.

Apariția de dispozitive mobile performante – tablete și smartphone, a deschis noi oportunități. myPOS are ca scop regândirea întregii interacțiuni dintre unitățile Hospitality & Retail și clienții acestora într-un mod care simplifică dramatic toate procesele de afaceri pentru personal și necesită doar o fracție din instruirea necesară la celelalte soluții existente pe piață.

Ne-am luat angajamentul să realizăm instrumente software inteligente, intuitive pentru a-ți oferi unelte eficiente pentru managementul afacerii, conectarea clienților și cresterea veniturilor.

Proprietarii de hoteluri, restaurante și magazine dau viață comunității cu afacerile lor. Scopul nostru este de a te ajuta să funcționezi într-un flux continuu, fără oprire. Aplicațiile noastre sunt proiectate în mod special pentru administrarea afacerilor atât în locații unice cât și în locații multiple.

despre-noi-right
despre-noi-bottom-2

Mobilitate sporită

Dotați personalul de servire cu instrumente necesare astfel încât să aibă flexibilitatea de a lucra din mers de oriunde. Oferă o experiență de neuitat clienților la cumpărături sau la masă cu prezentări interactive și informații detaliate despre produse și imagini colorate de inaltă rezoluție pe dispozitive Android.

Eficiență

Cu myPOS este ca și cum ai un angajat suplimentar în locație. Având abilitatea de a crea rapid comenzi de aprovizionare marfă și de a înregistra instant comenzile clienților, personalul va economisi timp și se vor putea concentra pe ceea ce fac ei cel mai bine, respectiv interacțiunea cu clienții.

despre-noi-right-2
despre-noi-bottom-3

Soluție Cloud flexibilă

Ai acces la afacerea ta de oriunde, oricând, pe orice dispozitiv prin sistemul nostru Cloud, securizat și actualizat la zi. Scalabilitatea nu este niciodată o problemă – myPOS crește odată cu tine!

Pe masură ce afacerea ta devine mai avansată din punct de vedere tehnologic, așa se întâmplă și cu clientul tău.
Așteptările clienților sunt în creștere, iar industria ospitalității trebuie să răspundă la aceste așteptări.

Acum ai soluția! myPOS ridică calitatea serviciilor oferite către clienți!

despre-noi-10-ani-e1484657826291
award

Echipa noastră a proiectat și dezvoltat unul dintre cele mai bune software pentru Hospitality & Retail.

Demo Gratuit