Despre noi

Acum reinventam o intreaga industrie.

Convinsi deja ca ceilalti furnizori de software inca nu au inteles pe deplin cerintele clientilor, am construit platforma myPOS bazata pe tehnologia Cloud, condusi de o credinta puternica ca afacerile din domeniul HoReCa&Retail merita software mai bun … mai inteligent, mai usor de utilizat si mai frumos proiectat.

Aparitia de dispozitive mobile performante – tablete si smartphone, a deschis noi oportunitati care nu au fost inca imbratisate de catre furnizorii software de astazi. myPOS are ca scop regandirea intregii interactiuni dintre unitatile HoReCa & Retail si clientii lor intr-un mod care simplifica dramatic toate procesele de afaceri pentru personal si necesita doar o fractie din instruirea necesara la celelalte solutii existente pe piata.

Ne-am luat angajamentul sa realizam instrumente software inteligente, intuitive pentru a-ti oferi unelte eficiente pentru managementul afacerii, conectarea clientilor si cresterea veniturilor.

Proprietarii de hotel, restaurant si retail animeaza comunitatea cu afacerile lor. Scopul nostru este de a te ajuta sa functionezi intr-un flux continuu, fara oprire. Aplicatiile noastre sunt proiectate in mod special pentru administrarea afacerilor atat in locatii unice cat si in locatii multiple.

despre-noi-right
despre-noi-bottom-2

Mobilitate sporita

Doteaza personalul cu instrumente necesare astfel incat sa aiba flexibilitatea de a lucra din mers de oriunde. Ofera o experienta de neuitat clientilor la cumparaturi sau la masa cu prezentari interactive cu informatii detaliate despre produse si imagini colorate de inalta rezolutie pe dispozitive Android.

Eficienta

Cu myPOS este ca si cum ai un angajat suplimentar in locatie. Avand abilitatea de a crea rapid comenzi de aprovizionare marfa si inregistra instant comenzile clientilor, personalul va economisi timp si se vor putea concentra pe ceea ce fac ei cel mai bine, respectiv interactiunea cu clientii.

despre-noi-right-2
despre-noi-bottom-3

Solutie cloud flexibila

Ai acces la afacerea ta de oriunde, oricand, pe orice dispozitiv prin sistemul nostru cloud flexibil, securizat si actualizat la zi. Scalabilitatea nu este niciodata o problema – myPOS creste odata cu tine!

Pe masura ce afacerea ta devine mai avansata din punct de vedere tehnologic, asa se intampla si cu clientul tau.
Asteptarile clientilor sunt in crestere, iar industria ospitalitatii trebuie sa raspunda la aceste asteptari.
Acum ai solutia! myPOS ridica calitatea serviciilor oferite catre clienti!

despre-noi-10-ani-e1484657826291
award

Echipa noastra a proiectat si dezvoltat unele dintre cele mai bune software-uri pentru HoReCa&Retail.

Demo Gratuit